HR IT
MAPA SITEA | Velicina fonta Velicina fonta
These pages use Flash technology. This message pop-up means that Flash Player is not installed on your computer. Get Adobe Flash Player for free at Adobe.com.
O RovinjuO RovinjuInformacije za građaneGospodarstvoGradska administracijaE-uslugeManifestacijeKontakt
Pučko
Gradska knjižnica
Gradska knjižnica – Biblioteca civica
“Matija Vlačić Ilirik”


Kino program

Sve moje bivše

Utorak 22.09.2009. i srijeda 23.09.2009. u 20:00 sat

Sve moje bivše
Izvorno ime: Ghosts of Girlfriends Past
Redatelj: Mark Waters
Žanr: komedija , romansa
Uloge: Matthew McConaughey, Jennifer Garner, Breckin Meyer, Lacey Chabert
Trajanje filma: 100
Godina produkcije: 2009
Država:
Službeni url filma:
http://www.ghostsofgirlfriendspastmovie.com/
IMDB url: http://www.imdb.com/title/tt0821640/

Sadržaj filma

Poznati fotograf slavnih Connor Mead voli slobodu, zabavu i žene – i to tim redoslijedom. Zakleti neženja čije je geslo 'Bez obaveza' ne vidi ništa loše u istovremenom prekidu s nekoliko žena tijekom konferencijskog poziva dok se priprema za svoj sljedeći spoj.

Connorov brat Paul više je romantični tip. Zapravo, priprema se za svoje vjenčanje. Nažalost, večer prije tog važnog događaja Connorovo ismijavanje romantike poprilično uništi Paulovo uzbuđenje, kao i uzbuđenje svih prisutnih, uključujući Connorovu prijateljicu iz djetinjstva Jenny, jedinu ženu u Connorovom životu za koju se čini da je uvijek bila imuna na njegov šarm.

I baš kad se čini da će Connor uništiti vjenčanje, posjećuje ga duh njegovog pokojnog ujaka Waynea, čovjeka poznatog po neprekidnim zabavama i brojnim ženama, najvećeg uzora u Connorovu životu. Ujak Wayne treba prenijeti hitnu poruku svom štićeniku i to čini posredstvom duhova Connorovih odbačenih djevojaka – prošlih, sadašnjih i budućih – koje ga vode na urnebesno putovanje kroz život pun propalih veza, putovanje koje Connoru otvara oči.

Film je dobio 28% pozitivnih recenzija na RottenTomatoesu, gdje je zaključak da filmu 'manjka originalnosti, humora i šarma'. Uglavnom se uspoređuje sa sličnom pričom 'Christmas Carola', s tim da usporedba uglavnom ide na štetu ovog filma. Nazvan je 'romantičnom komedijom koja nije ni približno romantična, a nije ni mrvicu smiješna'. Ipak, za neke je film premašio očekivanja, a većina pohvala ide na račun Michaela Douglasa koji se dobro zabavio u svojoj ulozi.

Preuzeto s: www.filmski.net


Copyright 1998 - 2007 Grad Rovinj-Rovigno - Città di Rovinj-Rovigno. Sva prava pridržana. Powered by: Metronet, web development: cel ART & ARS design.